Om Kulturhus Løkken

Kultur og samlingstedet Løkken skole 0-9 kl, musikskole, ny bibliotek og lokalhistorisk arkiv samt Kulturhus Løkken under samme tag, beliggende Harald Fischersvej 30 B, 9480 Løkken. Fast indgang ad Studievej hvor der er handicap indgang og fri parkering.

Kulturhus Løkken blev stiftet 25 marts 2009 og hed  i starten ”Kulturhus Løkkenstrand”. Det havde sit udspring initielt i et forenings sampil mellem daværende bibliotek, museumsforening/lokalarkiv, musikskole og billedsamling. Visioner for et samlingsted for byen var drivkraften.Nu hedder det hele samlet Kultur og samlingsstedet Løkken. Kulturhus Løkken er i bestyrelsen ikke længere repræsenteret af nogle andre foreninger. Nu er KHL med via formanden i bosætningsinitiativet www.løkkenheleåret.dk så historisk set, så er målene fra opstart blevet opfyldt med en fælleskalender og samarbejde  de frivillige foreninger imellem som alle har mulighed og er repræsenteret i og på initiativet. Der er et aktivt kulturelt liv hele året i Løkken.

KHL har  åbne aktivitets grupper såsom vandreture i 9480 , poesi og lyrik, revy, tilflytter grupper, male grupper og livestreams, som i den grad har styrket sammenholdet og fælledskaber i by og opland.

Vi  er en frivilling forening, som ønsker at styrke og samle byen om spændende og anderledes oplevelser,  i samvær og fantastisk musik/ foredrag. - at du får så meget som muligt til din by Løkken. Al overskud går til at skabe nye arrangementer. Hvorfor køre udenbys, når du kan gå hjem efter et godt arrangement og et godt glas vin eller en bryghus øl?

Vi sælger billetter over www.billetten.dk på Hjørring bibliotekerne og i indgangen tidligst 1/2 time før hvert arr. Vi modtager kontant og mobilepay. Vi gør opmærksom på at skolen er røgfri.