Om Kulturhus Løkken

KHL blev stiftet 25 marts 2009 og hed  i starten ”Kulturhus Løkkenstrand”. Det havde sit udspring initielt i et forenings sampil mellem daværende bibliotek, museumsforening/lokalarkiv, musikskole og billedsamling. Visioner for et samlingsted for byen var drivkraften.

Al opstart er svær og igennem årene, er der skiftet  bestyrelse flere gange og en næsten opløsning i gang inden seneste formandsskifte pga. Bl.a. svigtende besøgstal inden vi flyttede bosted og kom på skole og nyt bibliotek sammen med lokalhistorisk arkiv og det nye Kulturhus Løkken. Nu hedder det hele samlet Kultur og samlingsstedet Løkken.

Kulturhus Løkken er i bestyrelsen ikke længere repræsenteret af nogle andre foreninger.

På nyt bosted har vi nyorienteret os, fået bedre plads og skabt nye rammer for arrangementer i skolens aula, hjemmeside, facebookside mm

Historien og dermed erfaringen betød  at ville vi det her, så skulle vi forsøge at sætte større shows og arrangementer op. Vi ville prøve om det kunne bære.

Vi er nu som Kulturhus Løkken  2 år gammel,  og har her i foråret 2017 haft udsolgt til 4 arrangementer med mere end dobbelt op i pladser end hvad vi troede vi kunne rumme. -Og det flere måneder før. Det er vi vældig beærede over !

Nu er KHL med via formanden i bosætningsinitiativet www.løkkenheleåret.dk så historisk set, så er målene fra opstart blevet opfyldt med en fælleskalender og samarbejde  de frivillige foreninger imellem som alle har mulighed og er repræsenteret i og på initiativet. Der er et aktivt kulturelt liv hele året i Løkken.

Fælledskabet for foreningsmedlemmerne  og nye kulturhus venner er styrket gennem fx fællesspisninger ved enkelte arrangementer eller smagninger forinden et musik arrangement samt gruppe aktiviteter.

Seneste tiltag med åbne aktivitets grupper som vandreture i 9480 , poesi og lyrik, revy, tilflytter grupper, male grupper og livestreams har i den grad styrket sammenholdet og fælledskaber i by og opland.

Der sker en stor udveksling af info og samarbejde om fx  besøg og udflugter. Alle grupper er at finde på Facebook eller ved at rette henvendelse til kulturhuset.

Vi  er en frivilling forening, som sætter en ære i,  at kunne være i stand til, at samle byen om spændende og anderledes oplevelser, samvær og fantastisk musik. - at du får så meget som muligt til din by Løkken. Hvorfor køre udenbys, når du kan gå hjem efter et godt arrangement og et godt glas vin eller en bryghus øl?

Vi sælger billetter over www.billetten.dk på Hjørring bibliotekerne og i indgangen 1/2 time før hvert arr.  Indgang Studievej, hvor der er handicap indgang og fri parkering. Vi modtager kontant og mobilepay. Vi gør opmærksom på at skolen er røgfri.